tegelzetbedrijf-header tegelzetter-footer

Tegels in de badkamer, klassiek en toch steeds weer verrassend

Wie aan de afwerking van de badkamer denkt, denkt spontaan aan tegels.

Dat is ook het meest voor de hand liggend, gezien het om een vochtige ruimte gaat. Dat gegeven, vocht, moet je goed in gedachten houden bij het maken van keuzen.

Zo ‘klassiek’ een tegelafwerking ook mag klinken, zo verscheiden kan het resultaat zijn. Dat heeft niet in het minst te maken met de eindeloze variatie aan stijlen, kleuren en formaten. Maar ook de creatieve verwerkingsmogelijkheden maken tegels nog steeds tot een topper in de badkamer.

Laat uw tegelzetter combineren

Zo kunnen vierkante met rechthoekige tegels afgewisseld worden; grote met kleinere formaten harmoniëren, of horizontale en verticale plaatsing voor geslaagde effecten zorgen. Het betegelen van de douche oogt veel mooier dan het plaatsen van een witte douchebak, maar vereist wel de nodige zorg bij het aanbrengen van de tegels. Waterdichtheid en een goede afwatering zijn de aandachtspunten.

Het betegelen van een badkamer is specialistisch werk en laat je door een gerenommeerd tegelzetbedrijf uitvoeren.

Tegelzetter Fred Sier uit Volendam is de aangewezen vakman die zo’n klus zonder problemen kan klaren.

Tegelzetbedrijf Fred Sier | Broekerhavenplantsoen 8 | 1131 KP | Volendam | Tel. 0620959459 | info@fredsier.nl | KvK 37123352

Offerte voor uw tegelwerk

Voor een vrijblijvende offerte of eventuele vragen zijn wij u graag van dienst. U kunt ons per e-mail bereiken, maar gewoon bellen kan natuurlijk ook.

Tel. 0620959459